Hungarikumok, magyar különlegességek

csipkebogyó lekvárA csipkebogyó az egyik legrégebbi növény melyet a népi gyógyászatban ugyanakkor a konyhákban is felhasználnak. Magas c vitamin tartalma nagyon fontos mindenki számára, de ezen kívül még legalább öt másik vitamin is tartalmaz. Felhasználása nagyon sokféle lehet. Frissen teának fogyasztják gyümölcsét, de készíthető belőle bor, szörp, lekvár is. Íze nagyon kellemes ezért általában mindenki szereti. Hideg eljárással elkészítve a legjobb mert így őrzi meg a legtöbb c vitamint mely benne található. Honlapunkat felkeresve megtekintheti kínálatunkat és akár rendelhet is rögtön. Kóstolja meg az általunk forgalmazott csipkebogyó lekvárt melyet kiváló minőségű alapanyagból Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében készítenek önnek. A készítő saját maga szedi le a érett gyümölcsöt és kíméletes eljárás során készít belőle lekvárt, hogy annak fogyasztása élmény legyen az ön számára. Őseink is sok mindenre használták fel ezt a növényt főleg háború idején. Lisztet készítettek belőle, így az ínséges időben is tudtak kenyeret sütni. Ide kattints:http://www.hungarikumbolt.hu/

This entry was posted in hungarikumok and tagged , . Bookmark the permalink.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!