Fa WC ötletek otthonra és nyaralóba

 

Mobil wc

Mobil wc

Tudom, hogy sokan közületek gondolkoznak már a saját kerti vagy mobil WC létrehozásán. Nem is csoda, hiszen egy ilyen megoldással nem csak a komfortérzetünk növelhető, de a vendégeink számára is extra kényelmet biztosíthatunk. De vajon milyen fa WC ötletek jutnak eszünkbe otthonra és nyaralóba? Hát nem lenne csodás, ha lenne egy olyan hely, ahova bármikor mehetsz anélkül, hogy bárki zavarna? Vagy amit akkor használhatsz, amikor a ház többi része foglalt?
Egy klasszikus fa WC-t kell elképzelni! Azokat az idilli faházakat láttátok már valaha fotón vagy élőben talán, amelyeket általában vidéken találhatók meg? Nosza! Kicsit hasonlót képzelj el a saját udvarodban vagy nyaralód kertjében. Persze ez lehet modernebb design is, attól függően mi illik jobban a stílusodhoz és az otthonodhoz.
A fontos azonban itt is az anyagválasztás. A fa ugyanis nemcsak esztétikailag vonzó választás lehet ebben az esetben: természetes anyagként jól illeszkedik a külső térbe és hozzáadja azt a bizonyos rusztikus hangulatot.
De hogyan kezdhetnénk neki ennek az egésznek? Mire figyeljünk oda leginkább? Elsősorban arra érdemes gondolni, hogy hol van szükség rá igazán – otthon vagy inkább nyaralónknál szeretnénk-e beruházni rá. Emellett fontos még tudni azt is hogy milyen típusú wc-t szeretnénk: mobil wc-t ami könnyedén mozgatható és így akár utazások alkalmával is magunkkal vihetjük; vagy inkább fix helyre telepített kerti wc-t ami mindig ott áll rendelkezésünkre ha szükség van rá.
Szóval mikor tervezgetitek ezt egész projektet ne feledkezzetek meg róla,hogy ezek nagyon jó befektetést jelenthetnek hosszú távon! Hiszen ki ne szereti azt,hogy mindig van egy tartalék opciója ha épp dolga van?!

This entry was posted in kerti wc and tagged , . Bookmark the permalink.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!